NP č.499 > VIP RozhovorZazpíváme si? Prodejkyně Angelika versus Emma Smetana.prodejkyně Angelika

Prodejkyně Angelika je náturou spíše introvertní a plachá. Emma Smetana zase překypuje energií a kamkoliv přijde, upoutá pozornost. Výsledkem je rozhovor, kde se role tázající Angeliky a dotazované moderátorky Emmy pomaličku, polehoučku přelévají, až se zcela otočí. I proto tyhle VIP rozhovory stojí za to.

Emmo, vy jste se proslavila hlavně jako moderátorka zpráv na Nově. Mě by zajímalo, co se vám honilo hlavou, když se vám ozvali, že vás chtějí. To musela být obrovská zpráva. Co jste cítila?
Byla jsem vlastně docela pobavená, protože jsem se do té doby na zprávy na Nově nikdy nedívala, vlastně nikdo z mojí rodiny. Takže to bylo takový dobrodružství. Moje první myšlenka byla, jestli to není trochu bláznivý, jít do takovýho prostředí a média, na který se já sama nekoukám. Ale dobrý bylo, že oni mě poslali na takovej kurz, kde mě všechno naučili. Všechno, co já dneska umím, když něco moderuju, jsem se naučila tam. Pracovali jsme hodně se zrcadlem, musíte tam na sebe třeba křičet a vypustit všechny emoce... mně tohle ale moc nešlo.

 

Moc vám gratuluju ke krásný holčičce. Jak jste vnímala ten humbuk v bulváru z toho, že jste ji pojmenovali Lennon?
Můj tatínek měl rád Johna Lennona a vychovával nás v duchu jeho myšlenek, tak proto Lennon. Mě ten humbuk strašně pobavil, všechno jsem to sbírala! A pobavilo mě i to, že v očích bulváru měl někdo ještě horší jméno než já, protože já mám přece to neomluvitelný, nepřechýlený příjmení... No a naše dcera, ta to ještě potvrdila, že jsme rodina pozérů a příšerných jmen. Tatínek se taky nejmenuje Adam Novák, takže teď jsme všichni tři definitivně odsouzený k posměchu za to, jak se jmenujeme. Ještě v porodnici jsem četla tyhle články, někde bylo dokonce hlasování o to, jestli jsem pojmenovala svoji dceru líp já, nebo jedna moje kolegyně... No samozřejmě jsme to naprosto projeli, tak jsem se už tenkrát své holčičce omlouvala, že to bude mít s tímhle jménem těžký.
A Angeliko, vy máte děti?

Já se nevdala a nikdy nevdám. protože  bych se rozváděla každej týden.

Tento článek je v plném znění dostupný pouze předplatitelům Nového Prostoru.

Pořiďte si online-předplatné a krom přístupu k článkům záskáte i možnost stáhnout si Nový Prostor ve formátu pdf.

Pokud již jste předplatitelem, přihlašte se prosím.


autor / prodejkyně Angelika VŠECHNY ČLÁNKY AUTORA

Chci pomoci konkrétním lidem bez domova a v nouzi

Podívejte se profily našich nejlepších prodejců, kterým nechybí zodpovědnost a poctivost, ale chybí jim zázemí, oblečení, obuv nebo nějaká speciální pomůcka, aby se mohli cítit spokojeně a žilo se jim lépe. Našim prodejcům můžete přispět na jejich konkrétní potřeby nebo přání.
Chcete se o jejich osudu dozvědět víc? Děkujeme všem dárcům.