NP č.599 > InspiraceVýzva: hledáme grafické designéry pro merch NPMonika Veselá

Hledáme grafické designéry, kteří navrhnou grafický desing merch produktů pro Nový Prostor.

Nový Prostor, nezisková organizace, která je vydavatelem stejnojmenného časopisu a pomáhá lidem bez domova vrátit se zpět do většinové společnosti, hledá autora pro merch produkty (trička, tašky, hrnky apod).

V minulosti jsme již na těchto výrobcích spolupracovali se ZOOT v rámci dobrotriček, ale měli jsme i vlastní desinérskou výzvu, kterou vyhrála ilustrátorka Dory Čížko.

Soutěž bude probíhat jako uzavřená, dvoufázová a bude do ní vyzváno 5 účastníků na základě projeveného zájmu a posouzení portfolií a referencí porotou. Porota je složená ze členů správní rady Nového Prostoru a šéfredaktorky časopisu.

Účastníci budou vybráni do 7 dnů od uzavření soutěže, tedy do 5. 4. 2023. Předmětem soutěže je vytvoření vizuálu, který bude použit na výrobcích NP.   

Postupujících 5 účastníků obdrží skicovné ve výši 1000,- Kč, autor vítězného návrhu získá zakázku na rozpracování návrhu a odměnu ve výši 5000,- Kč. Zakázka bude rozpracována nejpozději do 30. 4. 2023. 

 

Zájemci o účast v soutěži mohou svá portfolia vč. telefonního čísla posílat do 29. března 2023 na e-mail projekt@novyprostor.cz.

 

Nový Prostor je organizace, která podporuje osoby bez domova a osoby sociálně vyloučené. Fungujeme více než 20 let a za dobu naší existence jsme pomohli více než 6000 lidem z ulice. Realizujeme projekt street papers, tedy vydáváme časopis Nový Prostor, který pak tito lidé nabízí ve větších městech ČR (Praha, Brno, Plzeň, Ostrava, Olomouc atd). Více se o naší organizace dočtete na www.novyprostor.cz


Monika Veselá autor / Monika Veselá VŠECHNY ČLÁNKY AUTORA