NP č.465 > Pošli to dálDieslové (multikulti) spiknutíFilip Malý

Když v září naplno propukla aféra s podvodným softwarem, který koncern Volkswagen instaloval do vozů vyrobených v letech 2009 až 2015, aby zastřel fakt, že naftové motory nové generace zdaleka nejsou tak šetrné k životnímu prostředí, jak se avizovalo, zavládl v českých médiích zmatek.

 

Zatímco se žurnalisté plamenně dohadují nad tím, co neblahého přinese tzv. dieselgate zdejším majitelům „cinknutých“ vznětových motorů, uchází jim na celé kauze to podstatné.

Je to přitom jasné jak facka a pod tíhou argumentů musí kapitulovat i ten nejzabedněnější sluníčkář. Dieselgate je podle českých zasvěcených internetových diskutérů vychytralý komplot orchestrovaný proradnou milovnicí cizáků Merkelovou ve spolupráci s USA, jimž, jak známo, vládne usvědčený nelegální keňský imigrant a arcimuslim Obama. Má potrestat a přivést k poslušnosti osu zdravého rozumu Česko-Maďarsko, která se protiví povinným kvótám a vůbec celému měkkému přístupu ve vztahu k imigrantům. Podivná německá prouprchlická mánie je natolik silná, že kancléřka Merkelová neváhá obětovat desetitisíce německých pracovních míst, aby oběma vzpurným ekonomikám uškodila. Těžko se pak divit, že vztah Česka s Německem je v současnosti na bodu mrazu a Merkelová dokonce zpupně nebere české straně telefon, jak na začátku října referoval server ihned.cz. Není to však proto, že by jí vadila občas tak trochu nacistická rétorika našich vládních představitelů, jak uvádí stejný zdroj. Zkrátka se bojí, že by jí to Češi vysvětlili.

 


autor / Filip Malý VŠECHNY ČLÁNKY AUTORA