NP č.462 > Téma číslaPerličky na dněRedakce

Před krvelačnými tlupami džihádistů plánujícími vyhodit do povětří Pražský hrad, kolonizovat naši krásnou zem a zlikvidovat nejen české matky s dětmi nás zachrání už jen myslivci, torpédoborce a koncentrační tábory. Přinášíme to nejlepší z éteru na adresu uprchlíků.

Václav Cílek – geolog, spisovatel a popularizátor vědy

Myslivců je víc než aktivních policistů a vojáků dohromady. Vyskytují se v lesích a obcích, zatímco policie hlavně ve městech. Myslivci jsou na určité úrovni, mají nějakou kázeň, uniformu a zbraň. V okamžiku, kdy např. krajinou potáhnou tlupy utečenců, které snadno projdou děravou hranicí zhrouceného Řecka a v Maďarsku jim dají najíst, jen aby je dostali dál na západ, tak mohou představovat jediný mocenský stabilizační činitel. Myslivci jsou něco jako pohraničníci a všímají si poměrů v lese i na vesnici. Je třeba s nimi počítat v systému decentralizované civilní obrany.

 

Klára Samková – advokátka a občanská aktivistka

Mnozí z nás znají zajisté podobné příběhy. Příběhy, které jsou plné strádání a bolu, smrti a kruté nespravedlnosti. Život není spravedlivý a Pán Bůh není pojišťovna. Z lidského hlediska mi je líto každé bolesti každého člověka, i toho takzvaně nejposlednějšího, a to, prosím, bez ohledu na věk. Odmítám se však dát vydírat, a to i kdyby mi měla umírat miminka před očima...

Zatímco „xenofobové, rasisti, nacisti a fašisti“ čelí trestním a jiným oznámením, „sluníčkáři, idealisté a vlastizrádci“ čekají ve svých neziskovkách na granty, které jim na péči o uprchlíky potečou. Ať si každý rozhodne sám, na kterou stranu se přidá.

 

Andrej Babiš – ministr financí, předseda ANO, druhý nejbohatší Čech

Uprchlické tábory by měly být založeny mimo Evropu a do Evropy by neměl přijít žádný uprchlík bez toho, aby prošel táborem v severní Africe nebo na Blízkém východě. Když šli vystěhovalci do Ameriky za prací, šli přes Ellis Island. Já jsem to nazval – udělejme Ellis Island pro 13 milionů uprchlíků.

 

Miloš Zeman – prezident ČR

Naprosto souhlasím s imigrační politikou naší vlády, která je založena na zásadě, že uprchlíkům je třeba pomáhat na jejich území, a nikoliv je vozit do zcela odlišného kulturního prostředí. Nehledě na to, že se mezi nimi mohou vyskytovat i džihádisté, kteří nám vyhodí do povětří Pražský hrad.

První věta zní: Nikdo vás sem nezval. Druhá věta: Když už tady jste, tak musíte respektovat naše pravidla, stejně jako my respektujeme pravidla, když přijedeme do vaší země. Třetí věta: Když se vám to nelíbí, běžte pryč. Možná, že tyto tři věty bude někdo považovat za apel na nejnižší lidské pudy, ale já si myslím, že je to stejný postoj, jako mají Maďaři, když staví svůj plot proti Srbsku, jako má David Cameron, když chce něco podobného udělat v Británii, a koneckonců jako mají Američané, kteří postavili 2000 kilometrů dlouhý plot na hranicích s Mexikem, přičemž Mexičané by se ve Spojených státech dokázali asimilovat daleko snadněji než zejména uprchlíci z islámských zemí u nás.

 

Jan Zahradník – poslanec za ODS , spoluzakladatel Občanského fóra

Jsou jich stamiliony až miliardy. Žijí v podstatě stejným způsobem, jako jejich předkové v minulých staletích, jen na rozdíl od nich vědí z televize, že pokud se dostanou do Evropy, Severní Ameriky nebo Austrálie, čeká tam na ně ráj. Tak se tam ti nejschopnější a nejsilnější z nich snaží dostat. Zaplatí si u zprostředkovatelů, z velké části zločinců, místo na lodi a vydají se k zaslíbené zemi. Jsou jich tisíce a spoléhají na záchranný systém zemí, k jejichž pobřeží míří, a na sociální systém zemí, do kterých chtějí následně proniknout. Neumějí jazyk zemí, ve kterých se chtějí uchytit a nemají často žádné vzdělání ani kvalifikaci. Jejich přijetí je pro evropské země vražedné.

 

Jiří Ovčáček – mluvčí prezidenta Miloše Zemana

Pan prezident sleduje také situaci týkající se Klokánků. Vyjadřuje lítost, že se doposud nepodařilo nalézt 30 milionů korun pro Klokánky, které pečují o české děti, třebaže částka na pomoc imigrantům bude zřejmě řádově vyšší.

 

Jiří X. Doležal – redaktor týdeníku Reflex

Je samozřejmě zcela nepřijatelné na ty lodě s uprchlíky střílet a potápět je. Skoro stejně nepřijatelné je ale i to, co děláme nyní. To je také, stejně jako by bylo potápění lodí s uprchlíky, počátek genocidia. Ovšem genocidia nás samých. To, že si sem ilegální imigranty z milosrdenství sami vozíme, je pomalou sebevraždou původních evropských populací.

 

Václav Klaus – exprezident ČR

S lidmi, kteří přicházejí ze Sýrie a jiných afrických zemí, je to stejné jako s lidmi, kteří se chtějí dostat do vašeho soukromého bytu nebo domu.

 

Jaroslav Kubera – senátor za ODS a primátor Teplic

Jedině aby OSN dalo mandát loďstvu a poslalo je na hranici výsostných vod zemí a seřadilo je do řady, aby žádná taková loď nepronikla. To je jediné řešení. Teď počet uprchlíků narostl, protože se dozvídají, že chystáme opatření. Vylekali se, co kdyby je nějaká země nepřijala a oni nemohli zdrhnout.

 

Jana Volfová – někdejší poslankyně ČSSD , nyní předsedkyně strany Česká suverenita

To, že sem vezmeme invazní armádu – a já imigranty nazývám invazní armádou – ale zároveň znamená, že si likvidujeme budoucnost vlastních dětí. A já ani nechci, aby sociální systém, který už teď je poměrně dost zatížen, zlikvidoval naše seniory, protože nebude na důchody, zlikvidoval naše matky s dětmi a zlikvidoval i naše nemocné. Chci však zdůraznit, že jsem podporovala kdysi dva azylové domy, takže se zrovna o mně nedá říci, že bych byla nesolidární. Ale prosím, pomáhejme v místě a netahejme si sem invazní armádu!

 

Tomio Okamura – poslanec, předseda Svobody a přímé demokracie

Každý z nich je časovanou bombou a to do slova a do písmene. Náš strach je oprávněný. Hrnou se na nás statisícové hordy nepřátelskýCH vetřelců. Pokud chceme přežít, pokud chceme, aby naše děti vyrůstaly jako svobodní občané a žili v bezpečí, tak tyto hordy musíme zastavit a vrátit, kam patří. Do Afriky a do arabských zemí. Je to otázka našeho přežití a našeho bytí či nebytí. Tito Afričané či Arabové jsou sice plní sil, ale neumí řemeslo ani jazyk, takže po příchodu do Evropy zevlují na ulici, tu a tam někoho znásilní a hlavně denně obtěžují okolí.

 

Petr Hampl – podnikatel, sociolog, člen Svobodných

Takže když se podíváme na ty statisíce lidí, kteří do Evropy přicházejí, můžeme docela jednoznačně říci, jací lidé to jsou. Nejsou mezi nimi žádní uprchlíci. Jsou mezi nimi nějací přistěhovalci, kterých není moc. Naprostá většina z nich jsou kolonisti. Podle toho by se taky s nimi mělo zacházet, podle toho bychom na ně taky měli reagovat. Takové podmínky se nejsnadněji vytvoří důsledným používáním dělových člunů a malých torpédoborců. Na těch lodích necestují ženy a děti, jejich potápění je morálně přijatelné stejně jako potápění nepřátelských bitevních lodí za války.

 

Pavel Skácel – bývalý armádní plukovník, účastník humanitárních misí při OS N

Jsou to vetřelci a mezi nimi bude i celá řada lidí, které někdo velmi dobře zaplatil. Vůbec to, že se dostali na loď, stálo zcela jistě dost peněz. Nejsou to uprchlíci, jde o invazi. Přicházejí mladí kluci. To je časovaná tikající bomba v každém státě zvlášť. Oni se nebudou snažit včlenit mezi nás, naučit se jazyk, budou se sdružovat a vykládat, co je všechno u nás špatně a co je potřeba změnit. Ale nechat vydělávat někoho na lidech, kteří se přepravují přes moře, dávat do novin srdceryvné, podle mě idiotské články o tom, kolik se jich utopilo… Vůbec mě to nedojímá. Ti lidé věděli, do čeho jdou. Exodus je někým řízen.


autor / Redakce VŠECHNY ČLÁNKY AUTORA