NP č.348 > FejetonAnybody could be that guyJan Stern

Dobrý den, dostali jste se na stránku generující vtipný fejeton přesně dle vašeho přání. Jsme šťastni, že jste náš časopis otevřeli a na fejetonovou stránku namířili svůj zrak. Náš časopis se snaží vytvářet pro vás ty nejlepší možné informační a publicistické služby již více jak 10 let.

 

Upozorňujeme vás, že vaše četba může být monitorována pro zkvalitnění našich služeb. Pokud chcete číst fejeton s notnou dávkou sarkasmu, zmáčkněte jedničku.

Pokud chcete číst fejeton plný laskavého humoru, zmáčkněte dvojku.

Pokud chcete fejeton standardizovaný podle norem Evropské unie, zmáčkněte trojku. Pokud chcete uspět v podnikání, zmáčkněte podřízené.

Pokud chce mít bohatého ježíška, zmákněte daňové přiznání.

Pokud chcete číst fejeton té nejvyšší kvality, zmačkejte tento časopis.

Protože jste nezadali žádnou volbu, budete automaticky spojeni na našeho fejetonistu, který vašim zrakům dodá fejeton dle vlastního výběru. Upozorňujeme, že četba fejetonu vám zabere zhruba tři minuty a je zpoplatněna dle standardních tarifů podle paragrafu 245 zákona 318/2005 sbírky ve znění pozdějších předpisů, především vyhlášky ministerstva kultury 118 z roku 2007.

Počkejte prosím, jste v pořadí. Náš fejetonista právě hovoří s matkou.

Víte o možnosti předplatného našeho časopisu? Nejen u pouličních prodejců lze náš bohatě ilustrovaný magazín zakoupit. Můžete se stát taktéž jeho předplatitelem a za pouhých 920 kč ročně dostanete každé číslo Nového Prostoru do své poštovní schránky.

Počkejte prosím, jste v pořadí. Náš fejetonista právě bere prášky po hovoru s matkou.

Ah… Ahhh… You can dance, You can jive, Having the time of your live, Ohh, See that girl, Watch that scene, Dig in the dancing queen!! Friday night and the light are low…

Počkejte prosím, jste v pořadí. Náš fejetonista právě kouká do zdi a hledá vnitřní rovnováhu.

Looking out for a place to go, where the place the right music, getting in the swing, you come look for a king, anybody could be that guy… Počkejte prosím, jste v pořadí. Náš fejetonista právě hledá pointu.

Night is young and the music’s high, with a bit of rock music everything is fine, you are the mood for a dance…

Počkejte prosím, jste v pořadí. Náš fejetonista právě poslouchá ABBU.

Víte o možnosti předplatného našeho časopisu? Nejen u pouličních prodejců lze náš bohatě ilustrovaný magazín zakoupit. Můžete se stát taktéž jeho předplatitelem a za pouhých 920 kč ročně dostanete každé číslo Nového Prostoru do své poštovní schránky.

Je nám líto, ale náš fejetonista právě podává vysvětlení na Policii ČR kvůli podezření z porušení autorských práv Agnethy Fältskogové, Bennyho Anderssona, Björna Ulvaeuse a Anni-Frid Lyngstadové, jejichž dílo použil bez vědomí vydavatele časopisu Nový Prostor. Budete proto přepojeni na stránku generující vtipný fejeton přesně dle vašeho přání.

Dostali jste se na stránku generující vtipný fejeton přesně dle vašeho přání.

Jsme šťastni, že jste náš časopis otevřeli a na fejetonovou stránku namířili svůj zrak. Náš časopis se snaží vytvářet pro vás ty nejlepší možné informační a publicistické služby již více jak 10 let.

Upozorňujeme vás, že vaše četba může být monitorována pro zkvalitnění našich služeb. Pokud chcete mít štěstí, zmáčkněte knoflík, když potkáte kominíka.

Pokud chcete absolvovat švédskou trojku, budete se muset zmáčknout v posteli.

Pokud čekáte, že ze sebe autor vymáčkne na konec super fór, jste blázen.

Pokud na nás nemáte nervy, nabijte a zmáčkněte.

Pokud si připadáte jako blbec, zmáčkněte jakýkoli knoflík a vězte, že jsou nás již miliony.

 


autor / Jan Stern VŠECHNY ČLÁNKY AUTORA